Torsdag d. 30/05 kl. 20:00 viser vi:

Death Spa

88min.Af: Michael Fischa1989

Hvorfor ikke slutte sæsonen i kælderen af med en forrygende tur i pastelindhyllet 80’er-spa og killerfitness.

Michael ejer og driver Starbody Health Spa i LA, der i filmens begyndelse bliver ramt af et uvejr. En del af neonskiltets bogstaver bukker under for lynnedslag og de overlevende bogstaver skriver ‘death spa’ henover indgangen. Det er et toplækkert og hightech fitnesscenter for de unge og de smukke, hvor benvarmere og sved er de eneste rigtige accessories.

Den succesfulde Michael er kæreste med smukke og svedende Laura, men han bærer også på en tragisk fortid: Hans afdøde kone, Catherine, blev paralyseret fra hoften og ned, da hun skulle føde deres fælles barn, hvilket fik hende til at hælde benzin over sig selv og antænde. Det afholder hende dog ikke fra at hjemsøge Michael fra det hinsides og sikre sig, at han ikke har tænkt sig at formere sig på ny. Hun har teamet op med sin bror, David, der stadig er i den fysiske verden og belejligt nok sidder i maskinrummet og administrerer superdræbercomputeren, der styrer alle maskinerne i Michaels helseland.

Dikotomien mellem menneske og maskine får ny relevans og perspektiv, når du nu skal møde dræbersaunaer, træningsmaskiner, der flår brystkassen op på unge mænd og en besat blender, der kun tørster efter at maltraktere menneskekød.

Det er ikke uden grund, at denne fitness gore scorer højt på alle lister, - der er både bryster og blod og et ret forudsigeligt plot.

In this spa, you’ll sweat blood!