Kom og oplev den spektakulære Henrik Andersen: Instruktør, manuskriptforfatter, og filmnørd, der de seneste 20 år har arbejdet med mere eller mindre blodige effekter til film og teater. Henrik har ofte hjulpet de Århusianske filmuddannelser, når de bogstaveligt talt havde brug for en ekstra hånd (eller et ben).

Senest er det også blevet til en række skulpturer. De har inspiration fra både film og mytologier. Nogle er samtidig en kommentar til den verden, vi lever i på godt og ondt. Nu har du muligheden for at se disse værker i en udstilling i kælderen. Vi kan love tentakler på væggene og blod på gulvet, krydret med mytologiske væsner og fri fantasi.

Selve udstillingen åbner d. 30. januar og lukker denne aften, hvor man kunne spørge henrik om alt muligt. Begge dage er der fernisering inkl. en saltstang og et glas. Der vil også være åbent en dag eller to imellem de ovenstående datoer.

Følg med på SoMe