Hvad nu hvis folk som Tommy Wiseau og James Nguyen ikke blev selvbevidste, da de cinematiske mesterværker, som de i deres hoveder havde lavet, blev berygtede so-bad-its-good kultklassikere?

Hvad hvis de aldrig indså, at folk kun kunne lide deres film i en ironisk forstand, og bare blev ved med at lave film? Forstil dig en hel stribe af værker af samme kaliber som The Room og Birdemic, der kun blev “bedre” med hver ny iteration.

Det lyder for godt til at være sandt, ikke?

Det er præcis derfor Neil Breen er en uvurderlig nationalskat, og det er på tide at denne velbevarede hemmelighed bliver delt med resten af omverdenen.

Neil Breen er allerede ret kendt af feinschmeckere af dårlige film. Hans værker er så underlige, at man skulle tro, de var et rumvæsens forsøg på at efterligne, hvad det forstår ved den ubegribelige mennesketradition kaldet filmkunst.

Breen har efterhånden så mange dedikerede fans, at det er et mirakel, at hans talenter ikke er blevet offer for berømmelse og selvbevidsthed.

Twisted Pair er det seneste produkt af dette mirakel, praise the lord!

Her får vi to Neil Breens for the price of one, for han spiller ikke kun hovedpersonen, men også hans tvilling. I bedste Neil Breen filmtradition spiller han en messiask figur i form an en A.I. som vil rette op på de moralske synder i vores korrupte og depraverede menneskesamfund.

Save us lord Breen!