I en nær fremtid kontrollerer teknologien næsten alle aspekter af livet. Efter Greys kone er blevet dræbt under et brutalt overfald, der også efterlader ham paralyseret, bliver vores hovedperson kontaktet af en opfinder, der med en eksperimentel kur vil ”opgradere” hans krop. Kuren - et kunstigt intelligensimplantat kaldet STEM - giver Grey ekstraordinære fysiske evner og muligheden for ubarmhjertigt at søge hævn over dem, der myrdede hans kone og efterlod ham formodet død.

På trods af et lavt budget (kun fem millioner dollar), har filmen en fremragende historie, manuskript, instruktion og skuespilpræstationer, og de flotte special effects anvendes kun, når det er nødvendigt for historien. Filmen er fuld af action og humor, og slutningen er virkelig overraskende.

”...a wickedly funny, unassumingly smart, and ultra gory slice of cyberpunk.” – Daily Grindhouse