Den bedste film indenfor rape-and-revenge-genren. Og det er der primært to årsager til, nemlig den kun 17-årige Zoë Tamerlis fantastiske spil i hovedrollen som Thana og Abel Ferraras stilfulde instruktion. Den stumme pige Thana bliver voldtaget to gange på en dag, og på grund af sit traume overgår hun til en psykotisk sindstilstand, hvor hun tror, at alle hankønsvæsener er liderlige og potentielle voldtægtsforbrydere. Hun opstøver derfor tilfældige mænd i New Yorks gader og pløkker dem med sin store kaliber .45 pistol. Afslutningen - hvor Thana iført et nonnekostume går amok til en fest og i en blodrus myrder løs blandt mændene - er blot én af filmens mange fantastiske scener.

Zoë Tamerlis er på én gang kold, smuk og skræmmende i filmen. Og Abel Ferraras bevægelige kamera - som ikke klipper væk fra de mange blodige ubehageligheder - giver filmen en flot men ildevarslende tone, der er en videreudvikling af den rå stil i hans ’The Driller Killer’. Abel Ferrara spiller selv den første voldtægtsforbryder (krediteret som Jimmy Laine).

En bælgmørk Slagtehals-klassiker - kun for de hårdføre!