Det er ikke mange russiske film, der finder vej her til kælderen, og det er lidt en skam, hvis man skal tage udgangspunkt i denne scifi.

En kæmpe UFO bliver observeret over Rusland og russerne beslutter sig selvfølgelig for at plaffe den ned. Den styrter ned midt i Moskva, med død og ødelæggelse til følge, hvilket naturligvis sætter hele byen på den anden ende. Hele scenen minder egentlig lidt om District 9, hvor en stor UFO-tingest tager ophold midt i Johannesburgs slum.

Hvad laver en UFO overhovedet så tæt på jorden, og hvad er de for nogle, de der aliens ombord? En flok venner beslutter sig for at snige sig ind i det nu højt sikrede område for at kigge nærmere på de nye gæster, og kommer selvfølgelig til at skubbe en uheldig alien ud fra et højhus. Og hvad skulle man ellers gøre andet end at tage dennes exoskelet (en meget fancy dragt, der tilsyneladende besidder nærmest magiske kræfter) med hjem til sit autoværksted. Pigen i flokken — filmens hovedperson, spillet af Irina Starshenbaum — beslutter sig istedet for at tage den tilskadekomne alien med hjem. Hun udnytter, at den lokale skadestue er en smule presset pga. hele ‘UFO-styrter-ned-i-boligområde’-situationen og får lappet den ganske flotte alien sammen igen.

De to udvikler en form for forhold, men det hele kompliceres af, at der ikke rigtig er de samme former for følelser på spil, når man nu kommer fra to forskellige galakser.

Denne film byder på teenage-drama, jalousi, slåskampe, flotte aliens og militæropbud for alle pengene! Det er en virkelig flot produktion med lækker CGI og effekter. Og så har filmen muligvis et budget der overstiger de samlede produktionsudgifter for alle film vi plejer at vise på en hel sæson her i kælderen.