Den unge Jon Kortina (Greg Sestero), vandrer hvileløst rundt i byens gader.

Hjemløs, forladt og uden fremtiden i syne, møder han den underlige læge Harvey Lewis (Tommy Wiseau). Harvey inviterer ham ind for at hjælpe sig med sit arbejde.

Det viser sig dog, at Harveys arbejde i virkeligheden er noget mere morbidt end først antaget. Hans job går ud på at pynte på ligene, inden at de skal begraves, og hver gang tager han en souvenir i form af en guldtand.

Efter en lang aften forlader Jon Harveys laboratorium. Det går hurtigt op for den desperate Jon, at den store mængde af guldtænder, Harvey har samlet sammen igennem årene, sagtens kan sælges for et stort beløb.

Dette giver anledning til stort drama, forræderi, hysterisk kæreste (og Tommy) og meget andet.

Til sidst eskalerer det. Jon giver Harvey en falsk Rolling Stones koncertbillet i fødselsdagsgave, i håb om at snyde ham for resten af hans penge. Harvey opdager det dog, og en storslået kamp imellem de to udfolder sig. I den sidste storslåede stund ender det med, at Harvey mister sit fodfæste og falder ned fra toppen af en stejl klippe. Her efterlader Jon ham til hans skæbne.

Vent lige. Det var altsammen vol. 1. Gad vide hvad i al verden der sker i den her?