viser vi:

Gokudô sengokushi: Fudô

Udgivet:
1996
Spilletid:
98min.
Land:
Japan
Land:
Takashi Miike
iMDB:
Link
https://www.youtube.com/watch?v=AO_UvhkssbM

Feinschmeckere indenfor japansk underholdning er nok ofte faldet over bancho- eller delinquentgenren.

Den klassiske historie om alphagymnasiebøllen, som har sin egen lille gruppe af rådne æbler, der ikke har tid til lektier, fordi de har travlt med at tæske rivaliserende bander fra andre gymnasier.
På den måde er de en mikrokosmos af yakuza-verdenen, som giver mening, da det ifølge rygterne bl.a. er her, Yakuzaen leder efter nye rekrutter.

Denne sammenhæng er sat i focus i denne lille perle af vores allesammens favoritinstruktør, Takashi Miike. Baseret på en manga, handler filmen om en bancho, som er søn af en yakuzaboss, der var nød til at slå sin anden søn ihjel for at afslutte et lille forretningsanliggende.

Tabet af brormand ser vores bancho helt dog ikke helt så let på, og han er selvfølgelig ude på hævn.
Heldigvis ligner hans lille gymnasieklike ikke helt de lallende fulde idioter, vi normalt forbinder med de slemmeste af slagsen her i landet. Nej, her er tale om en inkarneret bande af mordere.

Småbørn, der render rundt med uzi’er og kan finde ud af at bruge dem også. En gymnasiepige, der arbejder som stripper og kan et ret interessant dødeligt trick med en ballon, et pusterør og ikke mindst det sæt læber, som man normalt ikke forbinder med pustekunsten.

Og, ja, I kan bare forstille jer hvilke andre freaks, der gemmer sig blandt den hævntørstige søns lille gruppe af venner. Ja, farmand, du kan bare glæde dig, det er tid til lidt familiesplid.

https://www.youtube.com/watch?v=AO_UvhkssbM