Torsdag d. 02/05 kl. 20:00 viser vi:

Revenge

108min.Af: Coralie Fargeat2018

Revenge er en rape and revenge genrefilm. Den slags har været på programmet før her i kælderen. Denne gang er det dog en lille smule anderledes og særdeles veludført. Det er også første film (udover et par kortfilm) af franske Coralie Fargeat, og der bliver ikke lagt fingre imellem.

Richard er en succesfuld forretningsmand. Han er en flot mand, og er gift. Det afholder ham dog ikke fra at have en affære med den unge smukke Jen.

Da han tager på weekendtur (en af den slags weekendture, der inkluderer en masse våben) med to af sine venner, Stan og Dimitri, i et hus langt væk fra al civilisation, tager han Jen med. Det er dog mere, end Stan kan klare, og han forgriber sig på Jen, mens Dimitri tager en tur i poolen.

Jen gør det eneste fornuftige og stikker af fra det hele — men med tre mænd i hælene, der efterlader hende døende efter at have skubbet hende ud fra en klippe.

Men Jen er ikke helt død, og da hun kommer til sig selv, er der et regnskab der skal gøres op.

Der er garanti for en voldelig omgang med masser af blod, for Jen har ikke i sinde at lade nogen af de tre venner slippe godt fra, hvad de har gjort.