Torsdag d. 25/04 kl. 20:00 viser vi:

The Human Centipede III (Final Sequence)

102min.Af: Tom Six2015

Vi er nu nået til tredje del af Tom Six’ kontroversielle og perverterede Human Centipede serie, hvoraf vi i kælderen tidligere har vist de to første. Her er der dog skruet gevaldigt op for humoren — af den gedigne gammeldags grovkornede gakkede galimatias — til forskel fra de forrige film. Denne har mere tilfælles med en episode af South Park og er ikke en fortsættelse af det tidligere koncept, nu bare med et større tusindben.

Bill Boss er en psykotisk og racistisk fængselsinspektør, der har mange problemer på halsen. Hans fængsel har statistisk set det største antal optøjer, medicinomkostninger og utilfredshed blandt personalet i hele USA. Det mislykkes konstant for ham at skabe disciplin blandt de indsatte, på trods af flere forsøg på at finde frem til den ideelle straf. Hans højre hånd, bogholderen Dwight, kommer med et forslag, der vil nedskære omkostningerne til driften af fængslet samt afskrække enhver borger, der overvejer et liv i kriminalitet – alle fangerne skal forbindes i en 500-personers human centipede!

Skuespillerne fra de 2 tidligere film (over)spiller i god stil og det er lykkes Tom Six at få et par kendisser med på rollelisten. Eric Roberts (The Dark Knight, Runaway Train) er guvernøren, der hele tiden er på nakken af Bill Boss, og pornostjernen Bree Olson er sekretær/slave for fængselsinspektøren.

Tom Six himself dukker sandelig også op og er frastødt af alt, hvad han ser.